F. Runebergin raa'at tortut
Puolitiessä
Puolitiessä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl
  • 1 dl mantelijauhetta
  • mantelijauhetta
  • 0,5 dl
  • 0,5 dl cashewpähkinöitä
  • 4 mehevää taatelia
  • 1 dl rusinoita
  • 1 rkl
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl kaardemummaa
  • ja neilikkaa
  • 0,5 dl
  • 2 rkl
  • 2 tippaa karvasmanteliöljyä
  • 2 aprikoosi
  • 1 dl
  • ½ dl vettä
  • 1/8 tl suolaa
  • ½ tl vaniljaa
  • 2 rkl

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.