Ohje on K-supermarket koko vuoden juhlaherkut-kirjasta. Ainekset. 5 annosta*500g (5-6 perunaa)*2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä(itse käytin seesamiöljyä, kun sattui kaapissa lojumaan)*1 tl timjamia*ripaus mustapippuria(*suolaa) itse en laittanut*1 ruukku jääsalaattia*herneenversoja*1 pieni (150g) kurkku*1 vihreä paprika(lisäsin itse) *2 tomaattia(itse salaattiin käytin kirsikkatomaatteja ja jääkaapissa olleesta pihvitomaatista tein tuollaisen kukkasen)*lohko(1kg)vesimelonia*1 pkt (180g)Valio Viola Välimeren salaattijuustoa*1 pkt hunajamarinoituja broilerin fileitäValmistus
FETA-VESIMELONISALAATTI. Kesäisin melkein jokaisella kauppareissulla tulee ostettua vesimeloni. Useimmiten se vain leikataan viipaleiksi ja syödään sellaisenaan
Lisäkkeenä coleslaw ja feta-vesimelonisalaatti. Ribsien kypsennyksessä on useampia koulukuntia, alkaen kaasu- ja hiiligrillistä ja pitääkö ribsit keittää ennen grillausta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.