-. -. -. -. -. -. H. ä. v. i. k. o. n. p. e. r. j. a. t. l. h. s. u. m. y. d. S. ,. c. ö. J. M. K. O. E. F. g. (. 2. ). b. 4. &. 1. /. 5. 0. =. L. R. 3. Ö. 9. A. I. '. B. w. d l
Etelä-Italiassa pastalla on voimakas ja tulinen maku äyriäisien kanssa. Se on meidän toinen iso rakkaus, "mamman" (äidin) jälkeen (pizza tulee kolmanneksi
basilika on hyvä, ja varsinkin kesäkurpitsan kanssa toimiva yhdistelmä on minttu. Olenkin jo kertonut, että perinteisesti italialaiset munakkaat paistetaan pannulla molemmin puolin
Sillä aikaa ehdin tehdä juomat, hedelmälautasen ja pestä keittiön ovet. Taisi olla eilinen smoothiebaarissa seisoskelu aika kangistavaa puuhaa - eikä tuulinen paikka ainakaan auttanut jäykistymistä
Suositusta munakoisoherkusta on olemassa erinäisiä versioita, ja tämä on valmistettu The Guardianin How to cook the perfect aubergine parmigiana - reseptiä mukaillen
Reseptiin napattiin speksit Guardianista ja Nigellalta. Uuden pasta-aikakauden sai kunnian aloittaa Spaghetti alla puttanesca, joka saa ihanan intensiivisen makunsa anjoviksesta
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisin sen päästäni ja pääraaka-aineiden listaaminen nimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joiden oikeinkirjoitussääntöjen miettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkin mennä sääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä ei ole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
1-1,5 dl hyvää oliiviöljyä. 1-1,5 dl hyvää oliiviöljyä. Muistutin jälleen itseäni siitä, miksi pesto kannattaa tehdä itse, sen makua ei voi verratakaan valmiiseen kaupan tavaraan
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. i. l. e. n. t. a. p. ä. v. k. o. m. j. s. u. ". h. y. z. f. c. ,. ö. r. (. d. ). P. g. 2. 0. G. T. L. S. à. J. è. N. I. V. A. D. b. M. 1. 5. F. C. K. 6. +. 3. /. H. 4. Y. °. O. R. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. J. a. u. h. e. l. i. k. s. t. p. o. y. ä. n. ,. r. V. j. T. v. m. ö. d. S. N. K. (. ). I. P. 3. 0. g. 1. –. /. f. R. L. H. M. b. F. c. B. d l. r u
rypsi -tai auringonkukkaöljyä paistamiseen. noin 1 dl valmista risottoa, tai liha- tai kanaliemessä keitettyä risottoriisiä (jos vain raaskit niin lisää keitinveteen sahramia ja saat kivan kellertäviä palloja). 1 dl valmista risottoa, tai liha- tai kanaliemessä keitettyä risottoriisiä (jos vain raaskit niin lisää keitinveteen sahramia ja saat kivan kellertäviä palloja)
-. -. J. o. k. u. s. e. n. v. i. t. a. m. L. ä. p. r. h. y. f. O. l. ,. N. U. j. ö. D. H. d. c. z. R. (. ). g. C. K. S. M. /. F. 6. 1. 2. 0. 5. P. E. 3. T. w. W. d l
Taas siellä varmaan ajatellaan, että kylläpäs se taas tekee hienostuneen kuuloista ruokaa, mutta arvatkaapa mitä - tämä mystinen "frittata" on ihan tavallinen munakas, joka kylläkin kypsennetään uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.