Gluteeniton New Yorkin mustikkajuustokakku
Kimberly's kitchen and garden
Kimberly's kitchen and garden
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 320 g gluteenittomia diggestive -keksejä. (Laitoin kaksi Semperin 160g pakettia)
  • 150 g sulatettua voita
  • 4 rkl sokeria
  • 10 minuuttia Uuniin kannattaa vilkaista välillä, ettei pohja paistu liikaa
  •  
  • täyte
  • 600 g Philadelphia tuorejuustoa
  • 250 g rahkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl maissitärkkelystä (laitoin perunajauhoja)
  • 3 munaa 1dl kuohukermaa
  • 200 g sulatettua valkosuklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.