Nyt olisi jaossa herkkuakin herkumpi gluteeniton suklainen kääretorttu jossa valkoisen sokerin sijaan olen käyttänyt Hermesetaksen SteviaSweet Crystal makeuttajaa
Sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää ananasmehu, sekoita nopeasti ja kaada voideltuun vuokaan. (jähmettyy nopeasti) Tärisytä vuokaa, jotta massasta tulee tiivis
Synttärikakkua - ihan minulle itselleni. Ohjeen olen joskus napannut mukaani Kriitikoiden mummolasta. Alkuperäisessä ohjeessa kakun päälle paistetaan pitsi mantelista
Se ei kuitenkaan ollut mikään maailmanloppu, koska suunnittelin alun perinkin tekeväni kakkuun hieman eri tyyppisen kinuskikuorrutteen, jossa kinuski on sekoitettu kermavaahdon joukkoon
Gluteeniton raikas vegaani täytekakku, limellä ja kookoksella. Huih, päätin lähteä mukaan Urtekramin gluteeniton leivonnainen leivontakisaan, jossa sääntöinä oli ainoastaan tehdä lopputuloksesta gluteeniton, käyttämällä yhtä tai useampaa näistä alla näkyvistä jauhoseoksista
Tämä täytekakku on täysin gluteeniton, ja soveltuu täten keliaakikoille. Gluteenitontäytekakkupohja. (Omat koristeeni on tehty fazerin minut block valkosuklaasta) Gluteenitontäytekakkupohja
Luontaisesti gluteeniton ja vegaaninen täytekakku onnistuu yksinkertaisilla raaka-aineilla. Samalla tämä tukee hyvin fodmap-kokeilua, sillä luontaisesti gluteeniton kakku tämäkin on, kunhan jauhot valitsee oikein
1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja sokeri, nypi sekaan rasva ja lisää vähän vettä. 2. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja paista 200 asteessa 10-15 min
Aiemmin olin hyvin skeptinen kikhernevaahdon suhteen täytekakussa, sillä ajattelin että kuohkean kakun tulisi onnistua ilman ihmeellisiä värkkäilyjä, mutta nyt olen muuttanut mieleni
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.