Veli-Matin gluteeniton Kalastajanlimppu, maidoton, hiivaton, kanamunaton eikä lisättyä sokeria.
Arvostele tämä resepti!
Oma arvostelusi
Yleisarvosana 00 arvostelut
Ainesosat
4 dl
vähärasvaista kurpitsansiemenjauhoa
4 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl
kookosjauhoa
3 rkl
chiansiemeniä
3 rkl
pellavarouhetta
1,5 rkl
psylliumia
1 rkl
ruokasoodaa
1 tl
suolaa
7 dl
ananastäysmehua
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää ananasmehu, sekoita nopeasti ja kaada voideltuun vuokaan. (jähmettyy nopeasti) Tärisytä vuokaa, jotta massasta tulee tiivis.
Laita uuniin alatasolle 150 astetta 2-
tuntia. Leipä kannattaa antaa jäähtyä kunnolla ja viipaloida
paistopinta alaspäin, ettei murene.
Leipä toimii myös omenamehulla.
Ja juu, onhan nää myös vegaaneja, gluteenittomia, eikä näissä ole lisättyä sokeria. Meikä lähtee nyt verryttelemään jo valmiiksi treenistä kipeitä ja jumiutuneita lihaksia salille ja saunaan, mites siellä ruudun toisella puolella vietetään sunnuntaipäivää
Viime viikonloppuna makean himoissani tekaisin herkkuja oikein kaksin käsin. raakasuklaapalloja itselleni ja gluteenittomia kaurasuklaakeksejä kumppanille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.