Kurpitsa - vuohenjuustolimppu
Viljaton (gluteeniton), hiivaton ja sokeriton.
Arvostele tämä resepti!
Oma arvostelusi
Yleisarvosana 00 arvostelut
Ainesosat
4 dl
vähärasvaista kurpitsansiemen-
jauhoa
1 dl
kookosjauhoa
4 dl
myskikurpitsasosetta
1 rkl
soodaa
1,5 rkl
psylliumia
1 tl
suolaa ( keitinveteen )
3/4-
vuohenjuustopötköstä
2 kpl
kanamunaa
Ohjeet
Kuori myskikurpitsa ja kuutioi se.
Keitä pehmeäksi suolatussa vedessä. Ota keitinvesi talteen, soseuta sauvasekoittimella, lisää
pilkottu vuohenjuusto kuumaan soseeseen, sekoita hyvin ja anna
jäähtyä. Sekoita kuivat aineet.
Vatkaa erillisessä astiassa munat
vaahdoksi. Lisää munat soseeseen, sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet
ja sose, sekoita massaa ja lisää jäähtynyttä keitinvettä tarpeeen mukaan. Kaada löysä massa voideltuun vuokaan. Paista uunissa
alatasolla 2 tuntia ja 150 astetta.
Leivässä voi käyttää muitakin kasvissoseita ja tuunata siemenillä.
Pyöräytin sitten omat viljattomat, sokerittomat ja maidottomat pullat käyttäen. omaa viljatonta pullataikinaani, hillona chiansiemenistä tehtyä stevialla
Lopuksi muistuttaisin kaikkia lukijoita käynnissä olevasta Suvun paras resepti -kilpailusta, jossa Antipastaakin on mukana annoksellaan "Possua melkein metsästä"
kuppikakulla ja muffinilla/muffinsilla. on niiden koossa ja toisten mielestä rakenteessa. Sen lisäksi, että kuppikakuissa on aina päällä makea ja rasvainen kuorrute,
Ja mikä onkaan paras tapa testata. Olen jo tehnyt yhden pizzan rapealla pohjalla, joten tällä. kertaa päätin kokeilla pehmeämpää ja pannupizzamaisempaa lähestymistapaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.