Go Retro, Rye & Gingerbread!
Recyclie
Recyclie
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1963 da Annika Rimala. (Foto
  • 8 cups milk
  • 1 ½ melted butter, 1 ½ dl syrup, 1 egg, 5 dl rye flour (or a mix of your fav flours), 1 ½ teaspoon baking soda, spices: 1 teaspoon ground cinnamon, 1 teaspoon ground cardamom, 1 teaspoon ground ginger, 1 teaspoon ground black pepper, ½ teaspoon ground cloves (or, if you feel lazy, 1 tablespoon of gingerbread spice)
  • 180 degrees Celsius for
  • 8 min until golden brown
  • 1 tl kanelijauhetta
  • 8 dl maitoa
  • 4 kanelitankoa
  • 1 ½ dl voisulaa, 1 ½ dl siirappia, 1 muna, 5 dl ruissihtijauhoja (tai sekoitus lempijauhojasi), 1½ tl soodaa, mausteet: 1 tl kanelia, 1 tl kardemummaa, 1 tl inkivääriä, 1 tl mustapippuria, ½ tl mausteneilikkaa (tai, jos sinua laiskottaa, 1 rkl piparkakkumaustetta)
  • 180- asteisessa uunissa leivinpaperin päällä
  • 8 min kauniin ruskeiksi
  • 8 dl
  • 1 ½ dl
  • 5 dl
  • 8 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.