Ihanat Sanna Pelliccionin suunnittelemat Oma Perhe -sarjan keittiöpyyhe ja tabletti. -) Nää Oma Perhe -sarjan tuotteet näyttivät muuten olevan Finlaysonin nettikaupassa tarjouksessa
- sen jälkeen alusta taikinaan vähitellen mukaan. - leivo pyöreitä paloja, litistä ja pistele haarukalla (olen joskus myös tehnyt pellillisen ja valmiina "levynä" paloitellut)
-. -. e. l. i. r. u. s. p. ä. m. a. n. j. t. L. h. o. R. b. g. y. M. k. ö. ,. v. J. V. E. (. ). 2. 5. d. +. 4. 8. ½. A. 3. 0. S. K. P. I. O. <. =. d l. t l
Halusin nyt kuitenkin kokeilla Juuri Nyt -kirjan ohjeella tehtyä, kun porkkanalaatikkokin on kirjan ohjeella niin hyvää, että se pääsee nykyään joulupöytään, toisin kuin ennen
-. -. -. -. -. -. -. T. a. m. p. e. r. o. n. u. t. i. k. v. s. ,. ä. l. K. y. h. A. j. L. S. (. 1. 7. /. 2. 0. ). ö. J. d. I. ". N. E. 5. 3. g. O. H. P. R. M. d l
-. H. y. v. ä. K. a. l. e. n. p. i. ,. t. o. r. u. s. k. h. d. E. m. j. A. P. R. I. N. T. U. S. L. Ä. 1. 5. +. 7. V. 4. 2. O. M. Y. Ö. ö. g. 3. 0. c. 8. f. ”. 9. d l. t l
-. -. -. -. M. i. n. ä. o. l. e. s. u. r. a. t. h. k. N. p. j. J. y. O. m. ,. v. d. ö. (. ). A. 4. I. T. R. P. S. f. K. g. L. 9. 0. 2. 1. b. 5. 7. 8. ½. d l
Tein leivät suurinpiirtein tällä Maa- ja kotitalousnaisten ohjeella. Huomioi, että jauhot imevät vettä hiljalleen - lisää jauhoja vähän kerrallaan niin, että alustat taikinaa aina välillä
Ruisleipää, voita ja kylmää maitoa. Ohje Leivotaan -lehti nro 4/2014. 0,5 dl vettä (45-asteista). 0,5 dl vettä (45-asteista). 1 dl vettä (45-asteista). Juuri säilyy jääkaapissa, kunhan muistaa ruokkia sitä kerran viikossa seuraavasti 1 rkl ruisjauhoja + 1 rkl vettä (45-asteista) 1. 0,5 dl vettä (45-asteista). 1 dl vettä (45-asteista)
-. -. -. -. O. l. e. n. a. i. p. t. ä. y. k. u. o. s. ,. m. j. ö. 1. 9. 0. v. h. r. N. K. d. B. g. J. A. P. V. 4. 5. (. ). c. 3. 2. *. S. L. R. H. M. E. I. f. k g. t l. d l
(Lisätty ohjeeseen myöhemmin)Ruisleipää on äkkiä liikaakin ainakin pienen perheen. 12-13 dl ruisjauhoja. 2-4 rkl on ollut hyvä. 12-15 min. 12-13 dl ruisjauhoja. 2-4 rkl on ollut hyvä. 12-15 min Jäähdytä leivinliinan alla
Tein elämäni ensimmäistä kertaa ruisleipää Myllärin Luomulta saamillani Ruisleipäaineksilla. ) Kolmisen tuntia tämän tekemisessä kuitenkin meni kaikkine kohotuksineen ja uunissa olemisineen, mutta onneksi lopputuloksena oli ihanaa ruisleipää, joka maistui heti uunilämpimänä voin ja juuston kera
Ruisleipä hapanjuurella. Lisää suola ja vaivaa vielä 5-6 min. Avaa uunin luukku 2-3 kertaa paiston aikana, jotta pinnasta tulee rapea. 3-4 dl puolikarkeita spelttijauhoja. 5-6 min L. 2-3 kertaa paiston aikana, jotta pinnasta tulee rapea
Rye Chips With Cold-smoked Reindeer Filling. orginal rye chips (Something similar to this. Add black pepper, chopped chives and cold-smoked reindeer meat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.