Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Tänä vuonna sienikausi alkoi meidän vakiopaikoissamme varsin myöhään ja jäi lyhyeksi. Tuttuja sieniä, kuten kanttarellejaja suppilovahveroita saimme kyllä ihan mukavasti
T. ä. n. s. t. a. r. i. k. u. o. p. e. l. m. v. j. h. E. d. ,. y. ö. 4. V. K. (. ). -. N. O. ". f. C. R. b. 2. 0. 5. 1. S. P. 3. H. A. g. ) l. d l. t l
M. i. n. u. l. a. o. p. t. k. ä. m. e. j. h. J. s. v. d. r. Y. /. ,. E. (. ). y. ö. H. T. A. 4. 2. ~. 1. 5. 0. g. 3. S. N. G. -. R. I. ". L. &. V. O. b. d l
Viikonlopun kokkailuista ylimääräseksi jäänet perunamuusin jämändeerukset lojui jääkaapissa ja sen verran sopivasti oli muussia jäljellä, että siitä sai pyöräytettyä perunarieskat pöytään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.