Michael Pollan on yhdysvaltalainen ruokakulttuurista ja ruokatuotannosta kirjoittava kirjailija, toimittaja, aktivisti ja tiede- ja ympäristöjournalismin professori
En ole koskaan leiponut makeaa pizzaa, mutta ajatus on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa. Jaoin siis taikinan kahteen osaan ja tein sekä makeaa että suolaista herkkua tarjolle
Nämä täytetyt croissantit tuovat kaivattua luksusta aamuun ja sopivat loistavasti myös välipalaksi. Näihin upposivat myös viimeiset jääkaappiin jääneet marjat, joten plussaa siitäkin
Granola on sekoitus pähkinöitä, siemeniä, hiutaleita, marjoja, hedelmiä, rasvaa ja makeutusta. Reseptejä on monia ja kaupan hyllyiltäkin löytyy runsaasti vaihtoehtoja
Viikonloppu ja paras hetki grillailulle on taas käsillä. Ainakin omalla kohdallani koen, että useimmiten grillissä paistetut kanat tuppaavat menemään aivan liian kuiviksi ja mauttomiksi könteiksi
Maitovanukas (ja nuo ihanat Magisson astiat. Jos aikaa ei ole paljon ja haluat helposti hyvää, suosittelen tekemään äidille suklaisia herkkuja, esimerkiksi itsetehtyä riisisuklaata tai suussasulavia suklaatryffeleitä
Ulkonäöstään huolimatta kakku on todella hyvää, täyttävää jamakean/suklaanhimon taltuttavaa. Tämä kakku on täynnä hyviksiä kuten kookosöljyä, mantelijauhettaja se on makeutettu stevialla
Urtekram ja Ruoka. Tulinen Cajun-mausteinen kana kohtaa makean mangon – NAM. Minulla pisti heti ensimmäisenä silmiin Urtekramin Luomu Cajun-maustemix, josta halusin lähteä kokoamaan jotain helppoa ja tulista ruokaa
Päätin kokeilla hieman erilaista murotaikinaa, joka sopisi samoin soija-allergisille, vaikkakin pidän kovasti aikaisemmin postaamastani murotaikinasta, josta tein myös soijattoman variaation
*Resepti on viljaton, gluteeniton ja maidoton. Olen jo useamman kerran täällä blogissa liputtanut etukäteen valmistettujen aamu- ja välipalojen puolesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.