Samasta padasta. pitkään haudutettu tomaattikastike. Julkaistu. Syksy ei ole kunnolla vielä edes päässyt ajatuksiin, kun julistan täällä jo että yksi syksyn mielenkiintoisimmista keittokirjoista on rantautunut keittiöömme
Suolaa ja pippuroi häränhäntä ja ruskista kunnolla isossa padassa. 1 kg häränhäntääsuolaa, mustapippuria1 sipuli3 cm pala inkivääriä ohuina suikaleina3 isoa valkosipulinkynttä3 rosmariininoksaa3 laakerinlehteä1 porkkanaLohko sipuli ja porkkana. 3/4 dl rusinoitaKuori ja hienonna sipuli ja pehmitä padassa öljytilkassa. 1 kg häränhäntääsuolaa, mustapippuria
P. o. s. u. t. a. l. e. h. r. v. i. n. k. j. ,. m. ä. p. L. ö. y. d. (. ). _. A. D. S. I. T. E. U. N. H. 1. 9. 0. 3. /. 4. g. 2. K. 7. 5. J. M. _ l. t l. d l
Sulata voi tilavassa padassa. Mieleeni on painunut vuosia sitten helsinkiläisessä Parrilla Española -ravintolassa syömäni mehevä valkosipulikana, joka oli valmistettu luineen nahkoineen päivineen
Kun vasikanlihassa ei ole luonnostaan rasvakerrosta eikä marmorijuovia, paistista tulee mehevin ja maukkain, jos se valmistetaan kannellisessa padassa aromaattisten kasvisten kanssa
". N. o. p. e. a. s. l. w. f. d. i. ,. n. t. u. m. G. r. R. k. j. v. (. 1. /. 2. 0. 4. ). h. ä. 5. y. ö. T. K. L. H. g. O. S. A. V. P. 7. ½. Y. M. 8. -. 3. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.