Ruskista häränhännät voissa tai öljyssä pannulla ja siirrä isoon kattilaan tai uunipataan. Lisää lihojen päälle myös porkkanat, sipulit, yrttioksat, sitruunankuoret, laakerinlehdet ja punaviini
Häränhäntäänhän ihastuin jo Nerjassa. 3 isoa häränhäntää. 3 isoa häränhäntää. Siellä sen ja mukana seuraavan kastikkeen maku oli Cordoban versiota intensiivisempi, mutta Herrasmiehen mukaan "liian etikkainen" (
Hyvää alkanutta elokuuta kaikille. ). Näin kesäevakkona poissa omasta keittiöstä reseptit ovat jääneet vähän vähemmälle (ulkonasyömis- ja sosiaalipostaukset ovat sen sijaan yleistyneet), mutta nyt on jaettavaa keittiön puolelta
On taas se aika vuodesta. Cono Surin järjestämä reseptikilpailu bloggaajille on startannut. Tehtävänä oli suunnitella pääruokaresepti, joka sopii mahdollisimman hyvin Cono Sur Bicicleta Pinot Noir tai Bicicleta Riesling-viinin kanssa nautittavaksi
1 kg naudan kylkeä (ohjeessa häränhäntää). Olen siinä mielessä vähän myöhässä tämän ohjeen kanssa, että pho-keitto taisi olla iso hitti viime vai jo edellisvuonna
900 g häränhäntää paloina. Ruskista häränhäntä suuressa padassa erittäin kuumalla lämmöllä. Lisää loput lihat ja jatka ruskistamista, kunnes kaikki kuutiot ovat kauniin ruskeita
Seuraamani Andalusian auringon alla – ruokablogi teki herkullista häränhäntää muutama viikko sitten (klikkaa blogiin tästä), että uteliaisuuteni heräsi ja tämä itselleni ihan outo ruhonosa pääsi to do-listalleni, joka ulottuu jo useamman vuoden päähän
5 kg häränhäntää (täällä usein vasikanhäntää). 5 kg häränhäntää (täällä usein vasikanhäntää). Coda alla Vaccinara, eli häränhäntäpata, on yksi Roomalaisen keittiön klassikoista
Helouu vaan kaikille täältä sairaslomalaisen tylsyydentäyttämästä kodista. Sänkuun on tehty karhunpesä ja kyllä huomaa, että täällä on lorvittu vähän pidempäänkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.