Näin valmistat hapankaalin. Huuhdo kaalit keitetyllä, jäähdytetyllä vedellä ja poista niistä vioittuneet osat sekä puumaiset kannat veitsellä kovertamalla
En yhtään tiennyt mitä sen kanssa tekisin, joten päätin kokeilla hapankaalin valmistamista. Hapankaali kannattaakin sisällyttää ruokavalioon viimeistään nyt
Lisää kuoritut ja viipaloidut porkkanat, kuumaan veteen sekoitettu fondi, valkoviini ja hapankaali. Halutessasi voit maustaa hapankaalia varovasti kuminalla
Hopottajien Rasilaisen Hapankaali syyskampanjan viimeinen kampanjapäivä on tänään. Sen vuoksi halusin tehdä koostepostauksen tekemistäni hapankaalikokkauksista
Syksyn ensimmäinen hapankaali-satsi on nyt tehty ja jälleen kerran erinomaiseksi havaittu. Jollet koskaan ole maistanut kotitekoista hapankaalia, sinulla ei ole aavistustakaan miten hyvää hapankaali oikeasti on
K. o. t. n. a. i. s. e. h. p. u. k. l. ,. r. j. v. ä. N. y. d. m. ö. R. H. b. J. -. T. B. 1. 2. S. g. O. C. M. 3. ½. P. V. L. 4. /. 5. +. –. 7. °. 6. A. k g
Perushapankaalin ohje. )Survo niin kauan kunnes hapankaali on oman nesteen peitossa. Täytä hapankaali lasipurkkeihin, hapatusruukkuun tai muuhun kulhoon (ei metalli tai muovi) niin että se pysyy nesteen peitossa
Kuumentamatta valmistettu eli pastöroimaton hapankaali sisältää suoliston hyvinvoinnille hyödyllisiä maitohappobakteereja, ruoansulatukselle tärkeitä entsyymejä sekä runsaasti C-vitamiinia
TarvitsetHapankaali valmistumassa. 50 g pekonia200 g saksalaistyyppistä hapankaalia2 dl vaaleaa lageria60 g smetanaa2 tl dijon-sinappiamustapippuria myllystäsuolaaRuskista pekoni, lisää hapankaali ja olut
Oma erikoisin mokkapala tuunaukseni on ollut, kun lisäsin taikinan joukkoon hapankaalia. Luin jostakin, että hapankaalia kannattaa kokeilla myös makeisiin leivonnaisiin
hapankaali. Olen tutustunut lehtikaaliin hiljattain. Olen etsiskellyt sitä kaupoista lähinnä tietenkin isommista marketeista ja sitä on saatavilla hyvin rajoitetusti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.