Keitä perunat ja tarjoile persiljalla koristeltu lihapullakastike perheellesi. Repost -Hei. Talvi tuli takaisin ja sillon kun on talvi, pitää syödä lämpimiä talvisia ruokia
Hei, nyt löytyi ihanan helppo ja ihan hyvä arkiruokaohje, joka valmistuukin vielä suht nopsaan. Ohjeen oon alunperin kopsannut mappeihini jostain lehdestä, ja soveltelin siitä sitten meille sopivan version
Tai sitten keittää perunat juuri ennen munakkaan valmistusta, sekin käy. Viipaloi perunat. Espanjalainen perunamunakas on aika täydellistä herkkua, silloin kun se oikein perusteellisesti hitaasti haudutellen, öljyä säästämättä tehty
Tällä kertaa ruokapöytään päätyi perunaruokien klassikko, Hasselbackanperunat. Hasselbackan perunoiden valmistukseen tarvitaan muutama peruna, korppujauhoja, suolaa, juustoa, voita, terävä veitsi ja kauha
Hasselbackanperunat on klassinen vaihtoehto perunan valmistamiselle. Kuori perunat ja leikkaa pohjasta pieni pala pois niin ne pysyvät pystyssä uunivuoassa ja niitä on helpompi käsitellä
Kuori perunat. 3 isoa perunaa. 25g voita. 2tl korppujauhoja. n. 50g emmental-raastetta. Viillä perunoita tasaisin välein niin, että viipaleet jäävät kuitenkin alaosasta kiinni toisiinsa
Hasselbackin perunat. Hasselbackin perunat á la Raili. Kun olin laittanut lihan uuniin, kuorin perunat ja leikkasin ne siivuiksi siten, että jäivät pohjasta kiinni
Hasselbackanperunat. -) Monet ripottelevat Hasselbackan perunoiden päälle vielä juustoraastetta paistamisen loppupuolella, mutta itse en ole sitä vielä kokeillut
Nyt ollaan syöty hasselbackan perunoita murekkeen, kalan ja tietysti niiden herkkupihvien kanssa. Kuori perunat ja viipaloi ne niin, että viipaleet jäävät pohjasta kiinni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.