Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Tocan Taste of Helsinki -menu. Taste of Helsinki . Unioninkatu 18, Helsinki. Kävin tällä viikolla herkuttelemassa italialais-suomalaisessa Toca-ravintolassa, joka sijaitsee Unioninkadulla, Kaartinkaupungin päässä
Tämä aikainen illallinen syötiin 14. 11. 2012. Kävimme kaverin kanssa marraskuun puolessa välissä katsomassa Svenska Teaternin syksyn uuden esityksen, yhdessä brittiproduktio Told By an Idiotin kanssa toteutetun Midsommarnatt's Dröm
Työkaverini ensimmäisestä työpaikastani saapuivat nyt vuorostaan Helsinkiin. Kokoonnumme aina vuorotellen eri paikkakunnille ja nyt oli syntymäpäiväni kunniaksi siis vuorossa Helsinki
Our aim is not to terrify you and show off how many exotic spices we (know how to) use, but rather to simplify recipes that you couldn’t imagine putting on a table on a Tuesday night
Helsinki Wildfoodsin nokkosrouhetta voi käyttää ruoanlaitossa pinaatin tavoin. 2 tl Helsinki Wildfoods nokkosyrttisuolaa. 2 rkl Helsinki Wildfoods nokkosrouhetta
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.