Viime viikonloppuna oli tuttavani häät. Sain suuren kunnian tehdä sinne kaikki tarjoilut (paitsi riisipiirakat, munavoi ja piirakoiden kaveriksi lohta, tulivat morsiamen vanhemmilta)
Kärsimättömän ohje tämä ei kuitenkaan ole, sillä sekoittamisen jälkeen taikinan annetaan seistä huoneenlämmössä reilu puoli vuorokautta (12-18 tuntia). Paista ensin kannen alla 30 minuuttia ja sen jälkeen ilman kanssa vielä 20-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Paista ensin kannen alla 30 minuuttia ja sen jälkeen ilman kanssa vielä 20-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea
Leipoessa on tullut kokeiltua monia eri makeisia ja keksejä aina Kitkateista Snickersiin ja Kindereistä Oreoihin, mutta nyt sain taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla tällä täyteläisellä Fazerina juustokakulla, jossa on käytetty Fazerina-keksejä ja Kismettiä
Anne. Vadelma-suklaajuustokakku. Julkaistu. Voi voi voi, mitä syntisen ihanaa on keittiössämme syntynyt. Minikokin Opa, eli suomalaisittain saksalainen vaari, oli tulossa käymään ja hänelle osui syntymäpäivät samalle viikolle, joten pakkohan sitä oli leipoa
Ihanat pehmeät mokkapalat / maidoton ja munaton. Testailin viime vuoden puolella munattoman ja maidottoman mokkapalatyyppisen "Black Bomb"-piirakan tekemistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.