1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. e. v. ä. t. o. n. i. h. a. k. A. u. r. p. s. ,. y. l. m. M. j. g. d. J. ö. -. T. f. E. V. P. O. S. b. (. 3. 0. ). L. H. 2. 9. 4. c. 5. 6. 7. N
1. 1. 1. 1. K. e. v. ä. t. i. n. s. p. r. o. k. a. u. h. m. M. y. -. l. ,. I. d. j. O. P. c. E. ö. J. V. ". S. g. T. L. f. N. W. G. A. (. ). 4. 5. 2. 0. F. n l. d l. t l
15. 2015 by Merja Jätä kommentti. Kävimme maistelemassa erilaisia kahvilaatuja kivassa Trung Nguyen kahvilassa ja tastingin pohjalta päädyimme kahteen eri kahvilaatuun, Sang tao 1 ja 2
2 pientä kesäkurpitsaa (tai 1 iso). 1 dl cashewpähkinöitä. 1,5 tl merisuolaa. 1 dl pähkinöiden liotusvettä (tai sen verran että saat aineet mouhentimessa sekaisin). 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä. Tee sama 1 dl. 1 tl suolaa ja anna niiden itkeä puolisen tuntia. Laita uuni lämpiämään 150°C. Laita koko hoito lämpiämään uunin jälkilämpöön 5-10 minuutiksi. 2 pientä kesäkurpitsaa (tai 1 iso). 1 dl cashewpähkinöitä. 1,5 tl merisuolaa. 1 dl pähkinöiden liotusvettä (tai sen verran että saat aineet mouhentimessa sekaisin)
puolikas kevätkaali (tai jokin salaatti tai muu kaali). pilko kevätkaali, paprika, kurkku, porkkana ja tomaatit suupaloiksi ja lisää kippoon, johon mahtuu myös quinoa
150g munaduudeleita. 1,5 L vettä. 1tl suolaa. 1tl korianteria. 1/4 osa fenkolia ohuina suikaleina. n 100g valkokaalta ohuina suikaleina. 1 porkkana. pari cm kurkuman juurta tai 1/2tl kurkumajauhetta (tätä meidän keitoksessa ei ollut). 1 sitruunanruoho. 100g kangkungia (meillä oli kiinankaalia). 1 dl soijakastiketta. 1 rkl hienonnettu valkosipuli. 1 tl mustapippuria. Anna maustua jääkaapissa 12-24 tuntia. 150g munaduudeleita. 1 porkkana
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. e. v. ä. l. i. t. n. p. a. j. o. u. h. ,. s. y. m. r. k. N. M. d. ö. A. J. V. L. P. b. ). B. (. g. 2. -. 3. 8. /. 7. S. f. 5. 0. c. T. O. H. a l. d l
kevätrulla"paperia" eli pyöreitä riisipaperilevyjä erilaisia kasviksia eli esim. Kalakastikettachiliävalkosipulialime mehua ja limen kuortafariinisokeria (tai palmusokeria) kevätsipuliakorianteriatilkkasen öljyä Aloita kastikkeesta jo muutama tunti aiemmin
Kyllä tuo kevät aurinko on piristävä ja nostattaa fiilistä aikalailla ainakin mulla. Ajattelin polkaista käyntiin vuoden ensimmäisen arvonnan olkoon se vaikka Kevät arvonta
2 1/2 dl saksanpähkinöitä. 2 1/2 dl taateleita. Karita Tykän, Sanna Ala-Seppälän ja Ulla-Maija Lähteenmäen teos Raakaa ja makeaa (2014) oli Karita Tykän ensimmäinen aluevaltaus ruokakirjallisuuden saralla. Kirjan reseptit tulevat myös yllättävän kalliiksi saattaahan yksi kakku sisältää pelkästään pähkinöitä 10 dl. 2 1/2 dl saksanpähkinöitä. 2 1/2 dl taateleita
1. 1. 1. 1. 1. V. u. o. s. i. 2. 0. 4. l. v. ,. j. k. a. t. m. n. p. Y. ä. b. g. e. r. A. y. h. P. d. T. ö. (. ). O. K. L. H. /. 5. c. I. -. f. R. M. D. S
1 valkosipulinkynsi. 50 g + 1 rkl voita. 1 dl kuivaa valkoviiniä. 100 g herkkutatteja. 1 valkosipulinkynsi. Metsät ovat juuri nyt pullollaan herkkutatteja
14 gr pektiinijauhetta. 110 gr glukoosisiirapppia. 10 gr sitruunahapposeosta(5gr sitruunahappojauhetta +5 gr vettä). Keitetään kiehumavaiheeseen,(100°C. Seosta hämmenetään koko ajan,kunnes seos saavuttaa 107°C-lämpötilan. 14 gr pektiinijauhetta. 110 gr glukoosisiirapppia. 10 gr sitruunahapposeosta(5gr sitruunahappojauhetta +5 gr vettä)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.