Se oli jotenkin epätyypillinen Nigellan ruokavalikoimassa ja jäi mietityttämään. Näitä muokkailemalla ja omaa lihapullaohjettani yhdistelemällä syntyi eilen kotiruoaksi kananmunatäytteinen lihamureke
Palmusunnuntain ruoka oli sunnuntairuuaksi hyvinkin lapsiystävällistä ja lasten mieleen. Minäkin oikein innostuin lihapullista ja päätin, että, jos mies tekee lihapullia, niin minä teen pitkästä, pitkästä, aikaa lihapullien kylkeen kunnon vanhanaikaisen ruskean kastikkeen
Kastikkeen seuraksi makkaran palasia tai jauhelihaa, sekä pottumuussia - johan tuli parempi mieli. Ruskeakastike on meillä ollut aina melkolailla perushuttua, mutta sen jälkeen kun vatsani alkoi oireilla, eipä sitä enää pahemmin ruokapöydästä löytynyt
Mutta yllätyksenä on silti tullut, että tätä käy minun ja äitini lisäksi lukemassa joku muukin. Ensimmäisen ulkopuolisen kommentin tähän blogiin taisi käydä jättämässä Kääpiölinnan köökissä -blogin Anu ja sehän minua innoitti jatkamaan tätä harrastusta vielä suuremmalla innolla
Varsinaisen “herätyksen” tähän pastaan sain Chez Jouni ohjelmasarjasta, jossa Jouni ranskalaisen kokki ystävänsä kanssa teki tästä ranskalaisen version (Nizzalainen jos en väärin muista) Pasta Pistou tai jotain sinne päin
Kasvisruoat on sellaisia, että kokeilen niitä aina sit kun tuo isäntä on jossain reissun päällä ja niin tuli tätäkin keittoa kokkailtua yksin kotona ollessa
Tänään kävin pyörähtämässä Messukeskuksen Kevätmessuilla, ja erityisesi Lähiruoka & Luomu puolella. On mahtavaa tavata samanhenkisiä ja inspiroivia ihmisiä
Herkullista Joulua ja kiitokset kuluneesta vuodesta. Aloitin leivontablogini kirjoittamisen tämän vuoden kesäkuussa julkaisemalla Parempi banaanikakku kaurajauhosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.