Hiivaleipä. Ohje vihkosesta Tuore Hiiva - Hiivalla HyvääSämpylätaikina5 dl vettä tai maitoa50 g tuorehiivaa2 tl suolaa1-2 rkl sokeria tai siirappia5 dl grahamjauhoja6-8 dl vehnäjauhoja1/2 - 3/4 dl sulatettua margariinia tai öljyäNosta ainekset huonelenlämpöön muutama tunti ennen leivontaa
Tänään sain sen verran aikaan, että leivoin hiivaleipää. hiivaleipäjauhoja, grahamjauhoja, kaurahiutaleita, auringonkukansiemeniä ja sokerijuurikaskuitua
V. a. n. h. j. i. v. l. e. p. ä. o. k. t. y. s. u. r. ,. m. T. g. d. ö. N. S. P. K. _. H. I. A. L. E. Ä. 1. 9. 0. 2. /. M. J. 3. 5. (. ). Y. O. -. ℃. 4. _ l
1dl hiivaleipäjauhoja. 8dl hiivaleipäjauhoja. Leivän vaivaamisessa on vielä hiukan opittavaa. En saanut millään leivän pinnasta sileätä, mutta muuten onnistui todella hyvin
135 g jauhoa (hiivaleipä/vehnä). Related 135 g jauhoa (hiivaleipä/vehnä). Milanossa käyneelle alle tunnin junamatkan päässä sijaitseva Como-järvi saattaa olla tuttu päiväretkikohde
450-480 g jauhoja (durum/hiivaleipä/vehnäjauho). 450-480 g jauhoja (durum/hiivaleipä/vehnäjauho). Tuore itse leivottu pitaleipä on niin ylivoimainen kaupan hyllyltä löytyviin känttyihin verrattuna, että ensimmäisen leivontakerran jälkeen pitaleipä on aina tehtävä itse
Juureen leivottua leipää pidetään myös terveellisempänä kuin tavanomaista hiivaleipää. Hiivaleipä. Leivällä on ollut ihmisen historiassa merkityksellinen rooli
Myslileipä250 g vettä100 g hiivaleipä jauhoja60 g kaikkea pähkinää ja siementä hienonnettuna40 g kaurahiutaleita40 g rusinoita10 g hiivaaPähkinät, rusinat ja kaurahiutaleet veteen turpoamaan ja jauhojen ja hiivan kanssa tunniksi. 100 g hiivaleipä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.