Tämä vahvasti rukiille maistuva leipä säilytetään jääkaapissa, jossa se säilyy pitkään, joten se on mitä mainioin leivottava myös yhden hengen taloudessa
Olen aina ihmetellyt, miksi suomalaiset leipovat näkkileipää niin harvoin. Kotona leivottu näkkileipä on nopeatekoinen herkku ja teen kanssa aivan lyömätön yhdistelmä
L. e. t. i. y. l. p. ä. o. n. a. k. v. u. ö. ,. s. m. h. j. K. r. E. R. b. g. -. 3. G. S. 1. 5. 2. /. (. ~. 6. d. ). 4. 0. 7. 8. P. M. Y. T. V. x. c. N. A. J. t l
Taannoin saatui silmään Allergiamatkalla blogista yksi hiivaton näkkäriohje ja muistin samantyyppisen nähneeni aiemmin myös Gluteenittomalla muumimammalla
Tämä on hyvä ja helppo pizzapohjan ohje, johon ei tule hiivaa ollenkaan. 3dl kädenlämpöistä vettä6dl vehnäjauhoja3tl leivinjauhettasuolaa ½dl öljyäMittaa vesi ja lisää veteen öljy, leivinjauhe, suola ja viimeiseksi vehnäjauho
Sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää ananasmehu, sekoita nopeasti ja kaada voideltuun vuokaan. (jähmettyy nopeasti) Tärisytä vuokaa, jotta massasta tulee tiivis
VILJATON, MAIDOTON ja HIIVATON PIZZA. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt kehittää mieleistäni. viljatonta ja maidotonta pizzapohjaa siinä kuitenkaan onnistumatta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.