Suomalaista juhlaruokaa kesään ja talveen. punajuurta, porkkanaa ja sipulia. Äidiltäni olen taas oppinut nauttimaan rosollista aina lapsuudesta alkaen ja kauniin koristelun merkityksen
Kaipa nuo reseptit pitää suunnitella aina keskimääräistä suomalaistaajatellen. Niiden jauhomainen koostumus inhottaa joitakin – ja juuri sitä mössöisyyttä minä rakastan
Piirakka on jotenkin hyvin perinteinen ja erittäin maukas, että se huumaa makuhermot täydellisesti. Pohjaan ei tule ollenkaan sokeria ja täytteessäkin sitä on melko vähän
Meillä ei ole Brasseissa tarjolla koko suomalaista valikoimaa maitotuotteista, ja kermaviili mm. Tänään kutsuin vielä pari sukulaismiestä syömään tänne kalustettuun asuntoon, jossa majailemme pari vikaa viikkoa ja tein jotakin sellaista, jota en voi Brasiliassa kohta enää syödä
Pihinää, puhinaa sekä hikeäja hyttysiä oli tuo reissu täynnä. Vanhempi tytöistä tuli juuri salilta ja on nyt tuossa olkkarin sohvalla katselemassa Netflixiä
Kirjan teemana on opastaa, miten valmistaa gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa. Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, innostunut kotikokki ja herkkävatsaisille järjestettävien kokkikurssien kouluttaja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.