O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. -. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Ravintola 4 Vuodenaikaa on monessa mielessä ainutlaatuinen ruokapaikka Tampereen kauppahallissa. Oli todellinen etuoikeus päästä viideksi viikoksi työharjoitteluun näiden mestareiden oppiin
Ravintola Juuressa minä olen aina halunnut päästä käymään, ja joskus onkin tullut käytyä aivan extempore ovella kysymässä, mutta niinä kertoina ei ravintolassa ole ollut tilaa
H. e. s. a. r. i. n. N. y. t. -. l. ä. o. k. j. u. g. ,. K. 7. v. P. m. h. d. p. S. ö. b. x. T. V. R. J. (. 2. 0. ). A. 9. /. 6. 1. M. E. w. O. 5. 8. 4. <. k p
Bouillabaisse resepti Muru keittokirjan mukaan, Mukana hieno Rouille. Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta
Jos jotakin ruokavuodesta 2016 jää mieleen niin ainakin kasvisruoan suosion kasvu sekä kuluttajien valtava innostus kokeilla erilaisia lihankorvikkeita
Olen odottanut keväästä lähtien, eli noin puoli vuotta, että pääsisin ruokailemaan Seinäjoelle avattuun uuteen Ravintola Juurella (taivutetaanko se nyt sitten Juurelle
Tein pitkästä aikaa tätä ikiherkkua siskoni synttäreille ja siten myös meille kotiin. Tämä suklaakakku on tullut tutuksi monissa äitini suvun juhlissa ja se on aina yhtä suussasulavan hyvää
Sain jo jokin aika sitten arvostelukappaleen Sopat. -keittokirjasta, mutta kirjan saapuessa en ollut sopallisessa mielentilassa, joten opus jäi siltä kertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.