L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
s. i. K. a. r. j. l. n. p. t. M. e. v. o. k. ä. h. ,. u. d. y. m. (. ). ö. 7. 0. g. /. 3. 9. O. J. L. -. H. c. F. 1. 5. E. f. R. P. 2. 8. U. 4. S. N. t l
Ollaan sen verran hyvääpataa. Hyvääpataa vein myös tällä kertaa mukanani. Ostin Tukholmasta Urban Delistä pussillisen kokonaisia kuivattuja chilejä tuliaisiksi jo keväällä ja hukutin loput tähän pataan
Hyvät huomenet täältä jälkijunasta. Vaikka Martha Stewart tutustutti meidät jo 2013 yhden pannun pastaan (one pan pasta), minä tein siitä oman versioni vasta nyt
Kolme hyvää. sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
Eilen otin sulamaan tuota jonkin aikaa sitten tekemääni palapaistia ja tein siitä moskovanpataa. Onneksi tein tuli niin mureaa ja herkullista pataa, ettei meillä ole naudasta tälläistä ennen ollutkaan
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.