Kantabrian pata (Cocido montanés)
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 5 1 arvostelut

Ainesosat

  • 250 g valkoisia papuja (kuivattuja)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 600 g porsaan kasleria (kuutioituna)
  • 100 g pekonia (silputtuna)
  • 1 kpl sipulia (silputtuna)
  • 8 dl lihalientä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 500 g valkokaalia (suikaloituna)
  • 350 g perunaa (kuorittuna ja kuutioituna, kiinteä lajike)
  • 2 kpl porkkanaa (kuorittuna ja viipaloituna)
  • 3 kpl valkosipulinkynttä (paloiteltuna)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl paprikajauhetta (savustettu)
  • 200 g chorizo-makkaraa (ja verimakkaraa)
  • Koristeluun
  • 1 dl tuoretta timjamia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.