Eilen otin sulamaan tuota jonkin aikaa sitten tekemääni palapaistia ja tein siitä moskovanpataa. Onneksi tein tuli niin mureaa ja herkullista pataa, ettei meillä ole naudasta tälläistä ennen ollutkaan
J. u. h. l. a. r. o. t. k. e. n. y. s. ö. ä. v. i. ,. p. j. ). T. m. M. d. ". -. O. S. b. g. K. E. 3. 5. 0. 2. c. 1. 4. R. L. 6. H. 7. P. I. z. <. N. &. t l
Tarjoile Moskovanpataa esim. Siirrä sipulit ja suolakurkut pataan. Moskovan pata on aika vaatimattoman näköinen pataruoka, mutta jos pata sisältää mureaksi haudutettua naudan lihaa, Aurajuustoa, smetanaa, suolakurkkuja ja hunajaa, voiko se vaatimattomasta ulkomuodostaan huolimatta olla muuta kuin hyvää
T. ä. s. p. t. e. i. l. m. a. n. o. M. k. v. d. r. u. h. j. ,. I. -. y. L. Y. A. 1. g. 3. 2. c. 5. 0. 4. V. O. ö. P. K. R. H. S. E. ). N. l. k g. t l. d l
Moskovan pata. Pataa voi tehdä sisä- ja ulkopaistista. Kävin Hakaniemen kauppahallissa lihaostoksilla ja ostin ulkopaistia ja vähän rasvaista possun luutonta kylkeä, vaikka reseptiin en possua ole laittanut (omaan pataan lisäsin kylkisilpun pannun kautta mukaan)
O. l. i. t. ä. v. k. o. a. j. s. n. e. h. d. m. r. u. T. G. g. ,. p. M. y. L. 1. 9. 7. H. ö. E. S. K. (. I. ). A. N. 0. 6. -. 3. 2. 4. 5. C. c. /. f. J. R. d l
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
B. o. s. n. i. a. l. e. r. u. k. t. v. T. ,. I. ä. -. E. p. V. m. A. y. j. c. S. h. J. d. K. '. L. O. N. C. /. P. 5. 0. g. (. ). 1. 2. 3. 6. 4. ö. Ä. =. >. t l. r l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.