Sokeriton kondensoitu maito syntyi tarpeesta tehdä oikein hyvää jäätelöä vähähiilihydraattisesti. Tässäkin blogissa olen aiemmin tehnyt jäätelöä ja etsinyt hyvää reseptiä
Itse käytän kondensoitua maitoa lähinnä jäätelön valmistuksessa. Nykyisin kondensoitua maitoa saa lähes jokaisesta kaupasta, mutta harmillisesti ne sisältävät laktoosia
Nyt se sitten iski. Ei vain uhkaillut vaan ihan todella iski. Koko perhe on yskän ja flunssan kourissa. Itselläni on (ainakin vielä) vain kurkun karheutta ja pään jomotusta, mutta pikku Tonttu on aivan onneton
Samankaltaisia terveysväittämiä on hyväksytty myös muissa maissa. Imeväisikäisen lapsen paras ja luonnollisin ravinto on oman lajinsa maito, siis äidinmaito
Aivan S-A-I-R-A-A-N hyvää. Lisää taikinaan munat ja maito, sekä lopuksi puole rusinoista. Aijai, nyt on luvassa oikeasti melkoisen syntistä herkkua, nimittäin vaniljapullaa, jossa ei voita tai sokeria säästellä
Ruoasta tuli niin hyvää arkisapuskaa, että pakko jakaa ohje teillekin. Hei, ihanaa ja mahdollisimman kivutonta Harvinaisten sairauksien päivää teille muille harvinaisille
Niin ja kannattaa ihmeessä vilkaista myös vanhat ohjeet eli ensimmäinen tonnikalapiirakkani ja mielettömän hyvä tonnikalapiirakka, joka saa reilusti makua maustetusta tuorejuustosta
Nämä sämpylät on pelastanut meidät monesti aamuisin, kun ei leipää enää ole kaapissa. Tai iltapalalla, kun tekisi mieli jotain teen kanssa, mutta kaapista ei löydy mitään
kuumentanut avokadoa melko hyvällä menestyksellä (inhoan kuumennetun avokadon makua, pitää keksiä keino peittää maku, muuten ei uppoa), sain taas idean erittäin helppoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.