Tämä on ollut todella suosittu resepti joillakin fb-sivustoilla. Pitihän sitä myös itse kokeilla. ) En malttanut olla hieman muokkaamatta ohjetta lisäämällä pekonia ja vähentämällä smetanan määrää
Igorinkanaan tarvitaan. Halusin kokeilla pitkästä aikaa jotakin uutta reseptiä. Suomessa on helppo kokeilla uusia makuja, koska kauppojen valikoimat ovat niin valtavan laajat
H. u. h. ,. e. i. n. j. o. t. s. k. a. v. ä. p. l. ). K. y. r. m. E. L. I. ö. T. f. O. P. g. A. 8. 0. 1. 2. 3. 7. d. 5. (. M. ". J. B. Ö. " l. t l. d l
Jos et ole vielä Igorinkanaa testannut niin korjaa asia pikimmiten. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
FRITEERATTUA KANAA3-4 hengelle. Täydellisen friteeraustaikinan. metsästystä. Nyt kävi niin että se löytyi. Löytyi siis keittokirjasta joka on koristanut hyllyä
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaaIgorin tapaan eli Igorinkanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi. Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä
Sen kunniaksi kanaaIgorin tapaan lähtee seikkailemaan uudessa reseptissä, Igorin kanapizzassa. Igorin kanapizza on aivan mielettömän hyvää, kokeile ihmeessä ja kerro tykkäsitkö sinä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.