Tämä on ollut todella suosittu resepti joillakin fb-sivustoilla. Pitihän sitä myös itse kokeilla. ) En malttanut olla hieman muokkaamatta ohjetta lisäämällä pekonia ja vähentämällä smetanan määrää
Meillä tykätään kovasti igorin kanasta jonka ohjeen löysin Peggyn pieni punainen keittiö blogista. Jota muokkasin ja koska halusin kevennetyn version ja osan raaka-aineistakin unohdin kauppaan syntyi tälläinen igorin kanakastike ja tästä itseasiassa meillä kakasoset enemmän tykkäävätkin, kun en laittanut suolakurkkua lainkaan
KanaaIgorintapaan matkalla uuniin. Ensin sosiaalisessa mediassa oli avokadopasta, sitten tuli twitter-tomaattikastike ja nyt verkossa jyllää Igorin kana
Igorinkanaan tarvitaan. Halusin kokeilla pitkästä aikaa jotakin uutta reseptiä. Suomessa on helppo kokeilla uusia makuja, koska kauppojen valikoimat ovat niin valtavan laajat
H. u. h. ,. e. i. n. j. o. t. s. k. a. v. ä. p. l. ). K. y. r. m. E. L. I. ö. T. f. O. P. g. A. 8. 0. 1. 2. 3. 7. d. 5. (. M. ". J. B. Ö. " l. t l. d l
Jos et ole vielä Igorinkanaa testannut niin korjaa asia pikimmiten. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
FRITEERATTUA KANAA3-4 hengelle. Täydellisen friteeraustaikinan. metsästystä. Nyt kävi niin että se löytyi. Löytyi siis keittokirjasta joka on koristanut hyllyä
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaaIgorintapaan eli Igorinkanaa on tuloillaan. On Peggyn Igorinkanaa, Olivian kanaa, Igorin veljen kanaa ja vaikka mitä hauskoja variaatioita
Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.