Kolmas versio tarinasta on, että juuri hotelli ukrainan kokit ovat herkun takana. Ilmeisesti annos olisi keksitty moskovalaisella porvarisklubilla 1900-luvun alussa, ja nimetty Kiovan kanaksi kuuluisan moskovalaisen hotelli ukrainan mukaan
Paneroitua kanaa voitäytteellä valmistettiin jo kauan aikaa sitten Pietarissa, mutta nimen Kievin kana se sai moskovalaisessa Hotelli Ukrainassa, jossa annosta tarjoiltiin
Jos kevät on uudistumisen aikaa, niin syksy tuskin jää kakkoseksi samalla saralla. Se on vuodenaika, jolloin opistojen kurssit alkavat, ja muutenkin tekee mieli piristää itseään uusilla asioilla
Ohjeet 2. lle hengelle. Tee porkkanamehu mehulingolla tai käytä 100%. sta porkkanamehua (esim. Biotta). Keitä mehua voimakkaasti, kunnes se on redusoitunut puoleen (litra puoleen litraan)
Ravintola päätyi juhlapaikaksi sen vuoksi, että Toscanini on hotellin ravintola. Ravintola Toscanini, hotelli Klaus Kurjen italialainen ravintola, on saanut suosituksen vuonna 2016 Michelinin oppaassa
Heti Vaxholmiin saavuttaessa tulijaa tervehtii vanhan maailman charmia henkivä Hotelli Vaxholm, jonka terassi on ihastuttava paikka merihenkiseen lounaaseen
Tukholmalaisen Hotelli Rydbergin keittiöstä kotoisin oleva biff Rydberg ei ole pihvi, kuten annoksen nimi antaa ymmärtää, vaan täyslihasta, härän sisäfileestä valmistettu hienompi versio pyttipannusta
Nimenomaan 7 vuotta sitten perustivat entiset Olympia-hotellin tarjoilijat herrat Argo Koppa, Margus Linkgreim ja Veiko Treumann Ribe-ravintolan, koska halusivat tarjota hyvää palvelua hyvässä ravintolassa. Nimelt 7 aastat tagasi asutasid endised Olümpia hotelli kelnerid härrad Argo Koppa, Margus Linkgreim ja Veiko Treumann Ribe restorani, sest tahtsid pakkuda head teenindust heas restoranis ja kuigi härrad ise enam ei tööta kelneritena, nende pärand elab edasi ja kôik CG
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.