Niinhän se on Pekka Heikkisen puu-uunileipäkin kovaa pinnasta, mutta pehmeää sisältä. 3½ dl vettä (kuumenna 42-asteiseksi). Laita taikinakulhon päälle kelmu ja anna kohota huoneenlämmössä 12-24 tuntia. 3½ dl vettä (kuumenna 42-asteiseksi)
3½ dl 42-asteista vettä (lisää lämmin vesi sekoita taikinaan, mutta älä vaivaa). Kelmuta koko taikinakulho ja anna kohota 12-24 tuntia. 3½ dl 42-asteista vettä (lisää lämmin vesi sekoita taikinaan, mutta älä vaivaa)
-. -. -. -. -. -. -. -. V. ä. l. i. t. e. k. m. v. a. n. s. h. y. r. u. o. J. p. j. E. d. ,. ö. S. M. K. g. f. I. F. 1. /. 2. b. (. ). R. P. L. 8. 0. 3. 4
yhistdä kerma-keltauismassa, sulanut suklaa ja liivate keskenään. 3-4 liivatetta. Terriini, tuo varmasti monien mieleen jonkin suolaisen pateen tai terriinin
-. -. -. -. -. P. a. v. u. t. o. n. i. p. r. h. M. e. l. ä. U. k. s. y. N. m. S. b. g. V. O. T. ,. j. I. d. ö. &. J. H. 2. 5. 4. 3. (. ). 1. L. A. R. Ö. c. K. é. F. z. E. Y. f. y l. d l. t l
-. -. E. i. l. e. n. o. s. u. k. a. t. ä. h. d. p. j. f. c. y. m. v. S. ö. J. ,. g. r. T. 2. 5. 1. /. 7. 0. P. z. M. b. L. A. 3. K. N. V. R. (. H. U. O. Ä. ). I. d l. t l
Tein kirja-arvostelun pari viikkoa sitten mainiosta uudesta keittokirjasta nimeltään Samasta Padasta jonka idea on se, että ihan pienillekin lapsille voi tehdä ruokaa samalla kuin kokkaa aikuisille, kunhan muistaa tietyt periaatteet
-. -. -. -. -. -. -. -. U. n. k. a. r. i. l. s. e. m. u. t. y. ä. o. d. g. G. á. z. h. j. J. ö. M. p. v. N. 1. ,. 2. 3. (. ). L. K. H. O. S. P. f. T. k g
J. o. s. n. k. a. v. e. r. i. t. ,. u. m. y. ö. l. j. h. N. M. E. ä. d. z. T. 1. p. (. 7. 0. g. ). /. . 2. R. L. K. S. f. c. ε. υ. χ. α. ρ. ι. σ. τ. ώ. d l
Itse olen keskimäärin hieman mausteisempien ruokien ystävä, mutta samalla mielestäni hyvälle käristyksellekin on paikkansa - huolella ja rakkaudella valmistettu ruoka kun vaan tuppaa yleensä olemaan hyvää, eikä hieno raaka-aine välttämättä vaadi ihmeempiä mausteita seurakseen
En pidä vaahtokarkeista, mutta olen huomannut että ne ovat erinomaisia leivonnan raaka-aineita. Vähän reseptiä muuttamalla tästä tuli yksi kesäleivos-suosikeistani
Arki. Tuo ihanuus ja kamaluus. Me syödään joka päivä arkenakin eri ruokaa, koska itse olen niin ronkeli, etten pysty syömään samaa ruokaa kahtena peräkkäisenä päivänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.