Itse painoin irtopohjavuoanreunuksella ensin rajat, joita pitkin sitten leikkasin palat. Aiemmin kokeilin prinsessakakkua gluteenittomalla Kinuskikissan prinsessakakun täytteellä, mutta pakko taas todeta, ettei se vetänyt vertojaan Ulla Svenskin prinsessakakun suussasulavalle vaniljakreemille
Myrskytuuli tuivertaa, sataa vettä, ja pimeä laskeutuu entistä aikaisemmin. Se tekee hyvää tehottomina päivinä, mutta maistuu mahtavalta myös metsäretken, pulkkamäen tai minkä tahansa reippaan ulkoilun jälkeen
H. y. v. ä. t. o. i. s. a. d. e. n. T. u. h. r. j. l. ,. m. k. O. ö. I. S. p. M. J. R. Y. *. U. L. N. E. K. A. P. 1. 0. D. g. -. Ä. 3. 2. 4. c. V. 5. b. F. d l. t l
Nosta sitten liha padasta ja siirrä se odottamaan. Tässä Jamienreseptissä yhdistyvät täyteläisen, paprikaisen gulassin lohduttava lämpö ja nyhtöpossun suussasulava, mehevä lihaisuus
P. o. r. k. a. n. u. e. h. d. t. m. s. i. l. v. O. p. ä. ,. j. y. K. N. ö. T. R. w. V. g. L. f. -. b. M. c. (. Y. ). 1. 5. ~. 3. 6. 0. 2. 4. 7. A. S. J. /. I. t l. d l
T. a. l. v. e. n. m. y. ö. t. ä. o. s. i. r. k. p. j. u. h. g. G. á. (. ). ,. U. B. P. d. S. V. w. c. à. b. f. I. ´. L. A. -. N. K. R. E. H. 4. 6. 0. 1. 7. 5. 2. O. M. t l. d l
J. ä. i. s. e. n. v. r. a. p. h. t. m. l. d. k. u. c. -. f. ,. o. y. j. O. Ä. T. ö. E. P. I. S. U. L. A. H. K. N. M. F. 2. 1. 3. 8. 0. g. (. ). /. 4. V. Y. +. 5. ". d l. t l
M. a. h. t. v. m. u. s. e. o. i. y. k. n. g. r. l. ,. j. p. ä. d. R. c. S. T. L. Ä. I. K. ö. O. G. J. 4. 5. P. -. '. H. N. ”. ’. 0. –. f. V. 2. 3. 7. 6. A. 1. D. ½. (. ). E. t l
Pari haarukallista lohkeavanmureaa poskea jahedelmäisen mausteista kastiketta sai hänet toteamaan. Ajatus lähti liikkeelle Pekingin ankan kanssa tarjottavasta luumukastikkeesta
Meidän pakastin on oikeasti ihan ääriään myöten täynnä, joten päätin tehdä sinne tilaa (en sentään syömällä sitä tyhjäksi) valmistamalla osasta mustikoista hilloa
Kun tein Brita-kakun, mietin voisiko sen tehdä niin, että kiisseli olisikin jo valmiiksi marengin alla ja samalla saisi kaunista keroksellisuutta kakkuun, ilman valuvia täytteitä
Tällä kertaa lisäsin taikinamassaan kikhernejauhoja,mikä teki näistä hyviä ,täyttäviä ja päältä kivasti rapeita,Muutenkin näistä tuli tällä kerralla erilaiset
Levitä sitten noin sentin kerros jäähtynyttä raparperimarmeladia ja loput juustokakkumassasta. Tämä kakku on juuri sellainensekatekniikan ylistyslaulu jaensimmäisen kokeen lopputulos myös sen mukainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.