Englantilainen hedelmäkakku on varmaan yksi perinteisimmistä jouluksi leivottavista kakuista. Tämä kakku kannattaa valmistaa vähintään pari päivää ennen tarjoilua tekeytymään jääkaappiin, sillä sen maku paranee, kun kakku saa seisoa
Minulla on vihko, johon olen vuosien varrella kirjoitellut itselleni talteen reseptejä. Tämä englantilaisen hedelmäkakun ohje löytyy vihkosta ensimmäisenä ja on kirjoitettu sinne varmaankin kymmenisen vuotta sitten
Hiljainen syksy blogissa ollut, mutta keittiössä sitäkin vilkkaampi. -) Nyt minäkin herään jouluun blogini suhteen ja päivitän tänne meidän joka jouluisia ja hyväksi todettuja reseptejä
Englantilainen aamiainen on Walesin tikrun lemppari, yllätys, yllätys. Siitä syntyi ihan vahingossa englantilainen aamiainen leivällä-versio, jota olemme syöneet jo muutamaan otteeseen
Englantilainen hedelmäkaku 1,8l vuokaan. Englantilainen hedelmäkakku Nordic Ware 2,36l vuokaan. Englantilainen hedelmäkaku 1,8l vuokaan. Englantilainen hedelmäkakku Nordic Ware 2,36l vuokaan
Oikea englantilainen hedelmäkakku on hiukan erilainen, kuin se meidän suomalaisversio. Aito englantilainen hedelmäkakku(ohje vapaasti suomennettuna ja aineet suomalaisvastineiksi muutettuina)- 300g voita- 300g fariinisokeria- 5 keskikokoista kananmunaa, rakenne rikki vatkattuna- 1 rkl tummaa siirappia - 1 tl piparkakkumaustetta- hyppysellinen suolaa- 300g vehnäjauhoja- 300g rusinoita- 300g sulttaanirusinoita- 400g korintteja- 50g appelsiininkuoripaloja(- rommia tai brandyä)(- kokonasia manteleita)1
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.