Virittäydyn uuteen vuodenaikaan. Kohisevan kesän jälkeen on jälleen aikaa hissutella kotona kynttilänvalossa, villasukat jalassa ja haudutella sunnuntaisin hitaasti kypsyviä pataruokia
E. i. l. n. e. s. ä. p. v. m. u. o. t. h. y. ,. a. k. r. j. ö. ). V. d. I. K. A. R. f. -. b. g. L. ~. P. 7. 8. 0. 1. 2. (. 3. 4. M. T. S. J. <. i l. g -. k g. d l
I. h. a. s. t. u. i. n. H. e. r. k. o. v. '. y. D. m. p. j. ä. l. P. M. N. ,. A. 3. 1. d. S. L. (. 5. ). K. 0. g. ö. E. -. f. T. V. O. J. U. ) l. r l. d l
K. u. n. k. y. s. i. m. e. h. l. t. ä. o. v. a. p. r. ,. M. j. d. A. ”. T. -. –. c. g. P. ö. J. N. f. (. 1. 0. /. ). 2. 3. O. L. R. 5. 7. V. S. ½. ¼. Y. E. g /. d l. t l
Oma isäni viettää tänä vuonna isänpäivää aivoinfarktin jäljiltä espanjalaisessa sairaalassa. Tämä resepti on isänpäivälahjani omalle rakkaalle isälleni
Eilinen isänpäivän menu onnistui hyvin, vaikka aina hiukan hirvittää kokeilla jotain ihan uutta ensimmäistä kertaa, varsinkin kun on paljon porukkaa syömässä
Edellisiviikonlopun ”raskas velvoitteeni” oli juoda punaviiniä. Työn alla oli kiva työjuttu. lupasin Pernod Ricardille maistella viskitynnyrissä kypsytettyä Jacob´s Creek Double Barrel Shirazia ja kirjoittaa siitä Juomavinkin blogiin
Päällä isäni herkkua, mantelia. Hyvää isänpäivää kaikille isille. Kun perinteisistä mauista pitävä isä ei voi käyttää mitään maitotuotteita, ovat hyvät neuvot leivonnassa kalliit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.