-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. y. n. t. ä. r. i. v. a. l. m. s. e. u. o. k. h. T. p. j. ö. d. V. ,. L. E. Y. K. ". I. P. 3. 0. *. 7. c. J. 5. 2. g. 1. 4. 6. (. z. ). A. b. B. C. D. 8. 9. F. G. f. H. M. x. N. O. '. w. U. R. Ä. W. Z
-. -. -. -. -. V. o. i. a. p. u. ,. m. h. n. s. e. k. ä. v. E. l. t. j. y. r. d. ö. J. K. M. P. z. T. 2. 1. 0. 7. 5. 3. 4. g. b. L. A. S. Ö. (. 8. c. ). /. q. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. M. i. t. ä. v. o. s. l. a. h. j. e. ,. k. m. n. u. r. g. y. ö. E. K. d. p. C. U. P. A. S. c. N. 6. 1. 0. 2. 5. V. L. f. J. (. ). /. T. I. d l. t l
Leikkaa lämmin- ja kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. 300-350 g kylmäsavulohta. 1-2 nippua tilliä. 1-1½ dl vispikermaa vaahdotettuna. 50-100 g kylmäsavulohta. Jos haluat sileän kakun, tuorejuustoa tarvitaan noin 400-500 grammaa. Niin joo, blogi täyttää tänään 4-vuotta. 300-350 g kylmäsavulohta. 1-2 nippua tilliä. 1-1½ dl vispikermaa. 50-100 g kylmäsavulohta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. O. l. i. n. p. a. k. h. t. u. o. e. s. ,. v. m. r. j. ä. y. d. ö. N. g. K. V. M. T. x. H. L. b. E. S. w. 1. (. ). 2. 4. 0. P. 5. +. R. A. 3. f. c. B. 6. C. 7. D. 8. 9. F. G. I. J. '. Y. U. Ä. W. Z. i l. k g
-. -. -. -. -. -. -. -. U. l. k. o. n. a. v. i. t. s. e. y. m. ä. ,. j. r. h. u. d. T. p. S. ö. E. O. L. K. 1. 5. 6. 0. g. 9. 3. 4. 2. (. ). 7. A. P. N. H. b. r k. t l. d l
Kesäruokaa-kirjasta löytyi mielenkiintoinen possuohje, jota oli pakko kokeilla. Ainoastaan juustovalintani oli hieman virheellinen, sillä Kippari-viipaleet eivät sulaneetkaan ruoan pinnalle odotetulla tavalla
Keittoon ei koko purkkia laitettu ja lopun kallisarvoisuuden sain mukaani kotipakastimeen. Nikoveljen vaimo, Kälysein, oli saanut urkittua veljeltäni, minkä maan ruokakulttuurille perustuisi hänen unelma-illallisensa
How to make a bacon weaveItse tein siis ilman ohjetta tuollaisen jonkinlaisen ruudukon. 2kg sika-nautaa2 kananmunaa 200gr juustoraastetta1 sipuli kuullotettunamausteitaVaivasin koneella taikinan tasaiseksi massaksi ja lisäsin joukkoon pari kananmunaa, suolaa, mustapippuria jabbq mausteseosta
Muotoile taikinasta tanko, kääri kelmuun ja laita jääkaappiin (tai pakastimeen) pariksi tunniksi. Löysin aivan ihanan piparkakku-cookies reseptin Marimekon mainoslehtisestä ja tokihan täytyi reseptiä päästä kokeilemaan
Teen keitto-ohje löytyy täältä. It grows in a birches, see pic for a help. On our walk in a forest, we found this chaga mushroom, in finnish it is called pakurikääpä
Leivonnaisia herkkusuille, ja olen 1,5-kertaistanut taikinan ja vaihtanut vähän sokeria ja lisännyt vaniljasokeria. Paista uunin keskiosassa 170 asteessa 30-35 minuuttia, niin että pinta on kovettunut, mutta hammastikulla kokeiltaessa sisus on vielä aika tahmaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.