Itsenäisyyspäivän cannellonit
Happylobster
Happylobster
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • tuoreita mustatorvisieniä
  • 2 keskikokoista sipulia
  • 4 isoa valkosipulinkynttä
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • voita paistamiseen
  • 2-3 rkl valkoviiniä
  • 1 prk
  • ½ dl raastettua pecorinojuustoa
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 16 cannelloniputkea
  • 25 g voita
  • 3/4 dl vehnäjauhoja
  • 8 dl maitoa
  • 1½ dl emmentaljuustoraastetta
  • ½ dl
  • ½ tl suolaa
  • 50 g mozzarellajuustoa
  • 225 asteiseen uuniin
  • 20-30 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.