-. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
sämpylä- tai leipätaikinaan. mustaherukkahillon tai -survoksen kera. 1 l huoneenlämpöistä kirnupiimää/talouspiimää (AB yms. 1 tl suolaa. kannella ja jätä tekeytymään 30 -45 minuutiksi. munankeltuaisella ja paista 225*C noin 15-20 min tai niin kauan, kun juusto on
-. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. ö. (. ). A. S. 6. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Erityisesti junnuus-aikoina erään tietyn lafkan tuotteet oli suosittuja. Tiesi aina, erityisesti ala-asteella, kun joku oli käyttänyt kookoksen tuoksuista body butteria tai -mistiä
Myös jauho- ja siemenlaatuja voi vaihdella helposti oman maun ja kaappivarantojen mukaisiksi. luvassa ei ole tällä kertaa sokerisen makeita herkkuja, vaan itsetehtyä leipää, joka sisältää runsaasti kuituja ja ravinteikkaita siemeniä ja joka valmistuu perinteisiä sämpylöitä nopeammin uuninpellille taputtelemalla
-. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. I. t. s. e. h. y. v. a. n. i. l. j. k. r. m. o. p. u. T. ä. d. K. ,. M. P. ö. ). N. 2. 5. g. 7. 4. V. (. 0. 3. =. O. A. L. 8. R. S. J. *. Ä. B. w. F. c. b. t l. d l
-. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. I. t. s. e. h. y. D. a. i. m. r. ä. d. l. T. n. k. o. v. j. u. K. p. ö. ,. f. H. S. L. M. (. ). P. N. J. A. E. 2. 0. 9. g. O. 5. 3. x. c. V. b. 4. *. Ä. 6. B. w. F. t l. d l
tuoreista kuin pakastetuista mustikoista - sen voi maustaa mielensä. Osan purkeista koristelin. laitoin muutamaan purkilliseen raastettua sitruunankuorta - molemmat
-. -. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 5. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
-. -. -. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. u. t. e. n. v. i. m. p. o. s. a. k. r. ,. ä. j. l. ö. M. g. c. d. h. T. y. S. O. G. b. J. ~. 4. 3. /. V. Y. A. P. (. ). 2. 5. 0. L. ½. d l. t l
1. 1. 1. 1. P. i. p. a. r. k. u. t. n. e. m. o. l. v. H. ä. s. y. h. d. j. ,. K. N. J. I. A. R. U. T. 5. f. 2. 0. g. 3. 9. M. S. L. ö. 6. O. E. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.