Japanilaisia lohipullia ja seesamipaahdettua parsaa
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Japanilaiset lohipullat
  • 1 rkl vastaraastettua inkivääriä
  • 1 valkosipulinkynsi 1 luomusitruunan kuoriraaste
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 mieto punainen chili, esim. medina
  • 0,5 rkl tamarisoijakastiketta
  • 1 tl paahdettua seesamiöljyä
  • 450 g merilohifileetä
  • 1 kananmuna 0,75 dl mantelijauhoa (kuorimattomista manteleista)
  • 0,5 dl korppujauhoja
  •  
  • glaseerauskastike
  • 2 rkl keltaista misotahnaa
  • 1 rkl tamarisoijakastiketta
  • 2 tl metsähunajaa
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • 0,5 tl paahdettua seesamiöljyä
  •  
  • koristeluun
  • 1 tl vaaleita seesaminsiemeniä
  • 1 tl tummia seesaminsiemeniä
  • Seesamipaahdetut tankoparsat
  • 500 g vihreää tankoparsaa
  • 0,5 rkl paahdettua seesamiöljyä
  • 1 tl vaaleita seesaminsiemeniä
  • 1 tl tummia seesaminsiemeniä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  •  
  • kastike
  • 4 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 2 tl paahdettua seesamiöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.