450 g matjessilliä kokonaisena tai paloina. Sulata jäljelle jäänyt rasva kullan ruskeaksi mikrossa, täydellä teholla 2-4 min. 450 g matjessilliä kokonaisena tai paloina
4 x 100g, 2,65 e)2 dl ruokakermaareilu 3 tl punaista thai-currytahnaa (Spice Up, löytyy ainakin ässästä)keskikokoinen sipuli ruohosipulisilppuachilisilppua (punaista habaneroa)öljyäSulata kalapalat mikrossa ja kuivaa ne, ennenkuin asettelet ne öljyttyyn uunivuokaan
400 g marinoituja naudan tai possun lihasuikaleita. 2-4 porkkanaa. 4 dl vettä. Anna hautua 3-4 min. 400 g marinoituja naudan tai possun lihasuikaleita. 2-4 porkkanaa 2-3 uutta sipulia varsineen. 4 dl vettä
4-6 rkl vaaleaa Maizenaamustapippuria myllystä, muskottipähkinäjauhetta, suolaa (tarvittaessa)tuorebasilikaa1. Lisää joukkoon kerma ja Maizena ja keitä keitto kasaan4
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.