1. Keitä lakkoja miedolla lämmöllä sokerin ja veden (vettä n. 1/2 dl) kanssa kattilassa noin 10 minuuttia
2. Soseuta marjat ja siivilöi siemenet pois
3. Liota liivatelehti kylmässä vedessä
4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää mascarpone ja suurin osa soseutetuista lakoista. Sekoita hyvin.
5. Lisää oman maun mukaan sokeria
6. Kiehauta sitruunamehu ja liota liivatelehti mehuun. Lisää se seokseen.
7. Laita kulhon pohjalle loppu soseutetuista lakoista ja pursota mousse päälle.
8. Anna hyytyä jääkaapissa
9. Koristele lakoilla ja keksimuruilla
Ohjeen voi myös toteuttaa lakkahillolla. Lisää hilloa vatkattuun kerma- mascarpone seokseen. Sokeria ei tarvitse lisätä niin paljon kun marjoista tehtäessä.
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.