Kun on aikaa enemmän ja samalla voi tehdä isomman satsin viikolle odottamaan. En ihan tiennyt, mitä niistä olisin tehnyt, mutta jääkaapista löytyneet muutaman eri juuston loput innoittivat tekemään kasvisgratiinia
Lihapullat onnistuu parhaiten rasvaisella naudan jauhelihallaja mausteilla - ei muuta. Kasviksina käytin valmista pakastesekoitusta, joka sisälsi makeita juureksia, kuten porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa
FINNämä jauhelihapullat olen valmistanut tv-kokkien vinkkien mukaan, eli he suosittelevat vaan vähän pyöritellä jauhelihapullia kädessä, että pullat tulisivat pehmeät
Reilu pari rkl vehnäjauhojaMaitoapari rkl voitasuolaamustapippurijauhetta kourallinen juustoaSulata voi kattilassa, lisää jauhotja kypsennä hetki mutta varo ruskistamasta
En oikein ymmärrä mikä kammo molemmilla ipanoilla on jauhelihaaja etenkin jauhelihapullia kohtaan. Muuten tämä oli ihan kelpo ruoka, mutta mausteita laittaisin jatkossa enemmän ja maustaisin lihapullat ehkä toisin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.