Kun on aikaa enemmän ja samalla voi tehdä isomman satsin viikolle odottamaan. En ihan tiennyt, mitä niistä olisin tehnyt, mutta jääkaapista löytyneet muutaman eri juuston loput innoittivat tekemään kasvisgratiinia
Reilu pari rkl vehnäjauhojaMaitoapari rkl voitasuolaamustapippurijauhetta kourallinen juustoaSulata voi kattilassa, lisää jauhotja kypsennä hetki mutta varo ruskistamasta
Halusin kuitenkin tehdä muutakin kuin nakata pelkät makkaraviipaleet uuniin, joten kaivoin kaapista paseerattua tomaattia ja mausteita ja ostin lisäksi kaupasta sipulia, kesäkurpitsaa (TAAS, tiedän, mutta kun se on herkkua) sekä juustoraastetta
Työrupeamista selvittiin niin ja näin, ja yksi oksennustautikin kärsittiin siinä välissä, joka varmisti liki viikoksi sen, että vaikka ruoka jo sisällä pysyikin, mikään ei kuitenkaan maistunut
Kuori makkara ja leikkaa se viipaleiksi. Raasta omenat karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa omenaraaste, sipuli, sinappi sekä lihaliemi tai fondi ja mausta seos rakuunalla
Toisalta pahat lisäaineet, teolliset prosessit ja "teurasjätteeksi" luokiteltava lihan kaltaiset ainesosat eivät välttämättä ole ruokaa terveellisimmästä päästä, toisaalta minusta on positiivista että kun kerran eläin kasvatetaan syötäväksi, tapetaan ja syödään, niin siitä sitten käytetään kaikki liha, eikä vain parhaita paloja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.