Pääsiäiseen kuuluvat perinteisesti lammasruoat, ja oma valinta osui tällä kertaa karitsaan ja siitä tehtyyn kreikkalaishenkiseen pataan, johon inspiraatio ja alkuperäinen resepti löytyi Helsingin Sanomista
Kaipuu Kreikkaa, niitä pikkuruisia maissikojuja, rantakatuja, vuoristoteitä, hiekkarantoja, frappea ja etenkin gyros pitaa kohtaan on jo niin suuri, että täällä ollaan kokkailtu Kreikkalaistyylisiä ruokia taas ihan viikoittain
HK Sininen Lenkki oli tarjouksessa K-kaupoissa, joten päätin valmistaa uunimakkaraa. Uunimakkaraa tomaattikastikkeessa1 pkt (2 makkaraa) HK Sinistä Lenkkiä1 prk (200 g) paseerattua tomaattia1 iso sipuli1 pienehkö kesäkurpitsan
Uunimakkara1 pkt Snellmanin kunnon lenkki-makkaraa4 siivua juustoa (gouda)pippuriaLeikkaa makkarat puoliksi ja halkaise puolikkaat siten, että ne ovat pohjasta vielä kiinni
Työrupeamista selvittiin niin ja näin, ja yksi oksennustautikin kärsittiin siinä välissä, joka varmisti liki viikoksi sen, että vaikka ruoka jo sisällä pysyikin, mikään ei kuitenkaan maistunut
Puoliso on jo viikonlopusta asti virittäytynyt lomatunnelmiin ostelemalla sadansortin kalasturvermeitä ja katselemalla iPadillaan Pohjois-Norjan kalastusvideoita
Rakastan kukkakaaligratiinia & nyt oli sen vuoro ruokapöydässä. Itse teen juustokastikkeen lisäämällä vehnäjauhot kylmään maitoon, koska aikanaan Äitini ei pystynyt syömään perinteisesti tehtyä (kihdin vuoksi)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.