Blogissa on jo ennestään yksi vegaaninen juusto-ohje. Hummukset ja muut tahnat, pähkinä- ja siemenvoit sekä tietysti avokado ovat niitä tavallisimpia leivän kavereita mutta olen ollut kiinnostunut myös vegaanisista juustoista
Pihvit ovat jälleen kerran valmiiksi nuijittuja lehtipihvejä, koska kaikki tykkäämme niistä. Oma suosikkini porkkanan ja kesäkurpitsan lisäksi on palsternakka
Minulle se sopii, sillä ohjelmista jää usein muhimaan kivoja asetteluideoita ja välillä kauppareissulla pystyy muistamaan suuripiirteisesti ne kaikista yksinkertaisimmat reseptit
MUTTA sisältää paljon sokeria, rasvaa, hiilaria ja liivatetta. Vaikka syönkin edelleen monipuolisesti lihaa, kalaa ja kanaa ja totta kai runsaasti kasviksia on liivate alkanut tökkimään ja olen alkanut välttelemään sitä
Tämän helpommaksi ei oikeastaan voi mennä ja hyvä' tuli ilman suurempaa vaivaamista ja vatkaamista. Aikaa tässäkin taas tietysti menee, mutta kyllä se taikina osaa itsekseen kokoilla kulhossa ja pellillä vahtimatta
Nuiji lehtipihvit vähän ohuemmiksi lihanuijalla vaikka tuorekelmun tai voi-/leivinpaperin välissä. Liha on viime vuosina ollut aika kallista eikä liharuuat muutenkaan ole meillä kovin suosittuja, joten pihvejä tulee tehtyä todella harvoin
Me söimme lehtipihvit persikka-paprikalisukkeella paistettujen puikulaperunoiden ja salaatin kera. kuka maustaa lihat ennen paistoa ja kuka paiston jälkeen
O. m. a. j. u. s. t. o. r. k. e. n. i. l. ä. b. g. S. p. y. h. -. J. ö. ,. d. z. T. v. f. L. N. I. P. K. E. c. R. C. M. F. Y. V. H. 2. 0. /. 4. (. ). 5. d l
Naudan lehtipihvi, lohkoperunoita ja fetasalaattia. Ja pitkin pihaa led-lampun, öljylyhdyn tai tähtisadetikun kanssa pomppien kameran kuvatessa pitkällä valotusajalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.