Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
T. ä. m. p. u. n. a. j. r. i. l. t. k. o. v. e. s. d. ö. y. O. (. ). ,. h. S. P. -. b. J. V. 4. 5. Y. 2. 0. 7. M. K. g. w. C. 1. c. /. N. A. 6. E. d l. t l. g ,
Tarjoile mieleisiesi kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Lehtipihvi ja maustevoi - nam. Ja pienenä en tainnut mitään muuta liha-annosta ravintolassa suostua syömään kuin lehtipihviä
Pihvit ovat jälleen kerran valmiiksi nuijittuja lehtipihvejä, koska kaikki tykkäämme niistä. Oma suosikkini porkkanan ja kesäkurpitsan lisäksi on palsternakka
Tavallisessa salaatissa avomaakurkkua käytettäessä ne kannattaa kuoria sillä kuori on paksu, mutta kurkkusalaattia ja suolakurkkua valmistettaessa ei sillä ole väliä
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Nuiji lehtipihvit vähän ohuemmiksi lihanuijalla vaikka tuorekelmun tai voi-/leivinpaperin välissä. Liha on viime vuosina ollut aika kallista eikä liharuuat muutenkaan ole meillä kovin suosittuja, joten pihvejä tulee tehtyä todella harvoin
Naudan lehtipihvi, lohkoperunoita ja fetasalaattia. Ja pitkin pihaa led-lampun, öljylyhdyn tai tähtisadetikun kanssa pomppien kameran kuvatessa pitkällä valotusajalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.