Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
Voi hyvä jumala. Enpä olisi uskonut tämän päivän koittavan, mutta niin se vain koitti. Yhtä väjäämättömästi kuin ensimmäiset harmaat hiukset, maksaläiskät, Ultra Bran nostalgisointi ja rahastosäästäminen
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Kuka väittää ettei arkena ehdi tekemään kunnon ruokaa. Kunnon ruualla tarkoitan nyt itsetehtyä, lisäaineetonta tuoreista raaka-aineista tehtyä herkullista ruokaa
Nyt päästään käsiksi toivepostaukseen. Pari viikkoa sitten jenkkibrunssilla tarjolla olleet nakkipretzelit saivat osakseen mielenkiintoa, joten on reilua välittää herkullisten nakkipiilojen sanomaa eteenpäin
Ei ole nyt hampurilaeesessa, mutta kuitenkin. Täytyy turvautua vanhojen kokeilujen kirjoittamiseen, sillä viime aikoina kiire on ikävästi haukannut leijonan osan rakkaasta ruuanlaittoajastani
Ohje on poimittu 20. 10. päivän Hesarin ruokaosiosta. ”Ah, se on niin helppoa. ” Sepä se, sitähän se on. ) Kunhan vain pääsee sinuiksi kohokasprojektin kanssa
Tää on ehkä universumin helpoin salaatti. Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
Söin tuossa yhtenä päivänä kokonaisen kukkakaalin. Ihan tuosta vain hotkaisin. D Uunissa paahdettu kukkakaali oli minusta herrrkullista ja kun muita syöjiä tälle eväälle ei tällä kertaa ollut, vilahti ruoka vatsaani melkein huomaamatta kokonaan
Raasta joukkoon vielä parmesaanista reilusti ohuita lastuja ja sekoita. Kuten jo edellisessä postauksessamme viitoitimme, tämä viikonloppu on pyhitetty yksinkertaisuuden ylistykselle
Leikkaa rosmariini hienoksi ja jauha fenkolin siemenet kevyesti hienoksi. Öljyä lampaan fileiden rasvainen puoli ja mausta fileet suolalla ja pippurilla
Viime lokakuisella ameriikanmatkalla tilasin The Capital Grille -ravintolassa tarjoilijan suosituksesta pihvin kaveriksi ranskalaiset, jotka oli maustettu tryffeliöljyllä ja parmesaaniraasteella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.