Tämä jos mikä on täydellinen alkukesän herkku. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
Uskomatontaon, miten näistä aineksista tulee monitoimikoneessa kuohkeaa vaahtoa. Tällä reseptillä valmistat nopeasti ja helposti terveellistä ja kevyttä välipalaa, iltapalaa tai muuten vaan herkkua
Vaikka tämä resepti onkin niin yksinkertainen, kun voi vaan olla ja lukee varmasti jokaisen kaurahiutalepaketin kyljessä halua siitä huolimatta jakaa teille näistä reseptin
Jos kesävaatteet ikävästi kiristää tai jos muuten vain haluat herkutella terveellisesti on tässä sinulle aivan ihana korvike perinteiselle, sokeripitoiselle ja kermaiselle jäätelölle
Lisää jauhoseos ja jäähtynyt rasva vuorotellen muna-sokerivaahtoon. Lisää joukkoon maitorahka. Levitä puolet tuorejuustotäytteestä varovasti vadelmahillon päälle
Syksy tulee ja kesä on väistynyt. Alku syksy on ollut mun elämän kannalta aikamoista myllerrystä. On kiva lähtä syksyiselle lenkille koiran kanssa ja laittaa siksi aikaa uuniin muhimaan herkullinen lihakastike, joka on sitten valmista, kun kylmissään lenkiltä kotiutuu
K. u. n. m. i. ä. y. t. o. s. a. d. e. h. k. l. ö. r. v. j. p. c. -. ,. V. ". A. S. R. G. w. P. J. '. 2. 0. E. H. /. L. 4. 1. 8. g. f. N. 5. Ä. M. Y. T. Ö. t l
Ihanaa kuitenkin kun valon määrä on lisääntynyt. Sen lisäksi kokeilin toista terveellistä herkkua, "suklaapaloja" joihin tuli kolmea raaka-ainetta ja vähän vettä
ei sitte suklaata sekaanhyvä croissanti on varmaan paras leipomoasia musta, täällä vaan kaupassa suurin on littania jo kaupassa, mauttomia ja haaleaksi paistettuja
Tuo kasvi näköjään taipuu monenlaiseenherkkuun. Enkä tarkoita nyt Halloween koristekurpitsoja vaan satoja erilaisia reseptejä, joita on ollut tässä kuussa kaikkialla esillä
Tosin fondueon tietysti ehtaa juustoa, että ihan jokapäiväistä herkkua tästä ei taida tulla. Olen aina tykännyt fonduesta, mutta pitänyt sitä samalla aika hankalana valmistaa
(No, kiinankaalisaakoon jäädä toisten syötäväksi. Kääryleitä on järkevä valmistaa kerralla aimo annos, sillä ne vain paranevat, kun syömisen jättää seuraavaan päivään ja lämmittää ne voissa paistinpannulla
Huomioitavaa on se, että kaali grillataan epäsuorassa lämmössä, ei suoraan hiilloksen päällä. Tästä suorana seurauksena on massiivinen grillaamisen lisääntyminen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.