Onneksi olimme jättäneet lauantain lounaan väliin, sillä nämä annokset ovat jätti-isoja. Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Kyseessä ei kuitenkaan ole kasvis- tai vegaaniravintola, vaan kasvispainotteinen paikka. Haaveeni toteutui, kun Tuomiokirkon kupeeseen, entisen Huviretki-hotellin tiloihin avattiin Olympia-kortteli
Hän on syntynyt Montpellierissä Etelä-Ranskassa. Ravintola 4 Vuodenaikaa on monessa mielessä ainutlaatuinen ruokapaikka Tampereen kauppahallissa. 4 Vuodenaikaa ravintolassa tarjoillaan päivittäin vaihtuva lounasmenu. ravintola@4vuodenaikaa. 00 - 16. 00 - 16
Pitäisikö sano VAPISE FARANG - MYYTTINNE ON MURRETTU. Ravintola Farang on aasialaiseen ja itämaiseen keittiöön suuntautuva, loistava ravintola isossa kaupungissa, Helsingissä
Juuri on Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva suomalainen ravintola, joka tarjoaa perinteisistä kotimaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa modernilla tatsilla
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. s. a. r. i. n. N. y. t. l. ä. o. k. j. u. g. ,. K. 7. v. P. m. h. d. p. S. ö. b. x. T. V. R. J. (. 2. 0. ). A. 9. /. 6. 1. M. E. w. O. 5. 8. 4. <. k p
Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta. Tämän kun oikein valmistat, voit kuvitella olevansa ravintola Murun vieraana
Ravintolan instagram- tili @restaurantgron antaa viitteitä villiruokapainotteisuudesta, aidoista metsän mauista sekä varsin suomalaisista raaka-aineista
Juurella-nettisivuja ja facebooksivuja seurattuani olin asettanut odotukset melko korkealle ja kieltämättä, ravintolan oven avatessani huomasin tuntevani pientä jännitystä
Kyseessä oli elämäni ensimmäinen intialainen ravintola ja kokemus oli muutenkin varsin eksoottinen. Linssilinjalla jatketaan - otetaan nyt sitten kaikki irti tästä teemavuodesta
Vietettiin isännän kanssa kahdestaan kylvökauden päättäjäisiä. Siellä sitten tuntuikin, että uimapuku jäätyy nahkaan kiinni -oli niin kylmää vielä kotijärven vesi
Raaka-aineet. Kuumenna pata ja lisää vehnäjauho-vesiseos. Pyöritimme kahdestaan tuota yritystä reilun 9 vuotta, tosin. Lounaskahvilana meidät tunnettiin ja ennen tuota 90-luvun. Parhaimpina aikoina meillä oli 5-6 eri lounasta tarjolla. 600-700 g possun ulkofilettä. 2-3 valkosipulinkynttä. 6-7 kpl kokonaista mautepippuria. 600-700 g possun ulkofilettä. 2-3 valkosipulinkynttä 7 dl vettä. 6-7 kpl kokonaista mautepippuria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.