T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
P. y. ö. r. s. i. n. p. ä. t. k. e. o. l. a. m. R. u. b. g. j. V. h. d. ,. v. T. M. G. f. H. J. S. N. 1. 2. K. c. A. 0. 5. /. F. x. L. (. ). O. d l. t l
SOKERITTOMAT JA MAIDOTTOMAT RUNEBERGIN TORTUT. klassikoista eli Runebergin tortut. Ajattelin. "pakolliset" klassikot tehty ja jollakin tasolla se pitää varmasti
Laita jokaisen tortun keskelle nokare vadelmahilloa. Runebergin muistoksi leivoin Runebergintorttuja. Tänään vietetään suuren suomalaisen kulttuurin henkilön merkkipäivää ja jokavuotiseen tapaan J
Ennen tarjoilua nakkaa tortun päälle tuore vadelma tai kaksi. Maukasta Runebergin päivää ja viikkoa. Raakakakkuja olisi ehkä tullut kokeiltua aikaisemminkin JOS kakkujen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet olisivat hiukan edullisempia JA niitä tulisi erikoisuudestaan huolimatta käytettyä sitten kakkutestailun jälkeenkin
lusikalla tai pullasudilla tortun pinnalle. Runebergin tortut ovat ihan mun lempileivoksia ja tässä nyt aiemmista resepteistäni poiketen aika perinteinen ohje
I. n. i. s. a. -. k. h. v. o. e. t. j. y. l. ä. A. r. u. p. m. V. ". 2. 0. 1. 4. 5. 8. L. M. S. O. ö. ,. ). E. f. b. g. 3. d. (. ½. K. P. ~. H. ~ l. d l. t l
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.