Perinteisiä makuja, uusia kokeilujaKALATERRIINI. Jouluun on aikaa enää muutama viikko, joten väkisinkin ajatukset askartelevat jo tulevan juhlan ruokatarjoilussa Pilkkumi
Taste of Helsinki - kesän kovin festari Sydän oli liian sitkasta, tofuannoksen maku oli yhtä tympeä kuin sen ulkonäkö ja kuusenkerkkäkeon saattelema kalaterriini maistui, no, laastarilta Andalusian auringossa
Kalaterriiniä rapukastikkeessa - fiiniä viikonlopuksi Söin viime viikonloppuna kalaterriiniä (arkisemmin kalakakkua) ja suosittelen teitäkin kokeilemaan tätä reseptiä Kipparin morsian
KalaterriiniKalaterriinin kanssa maistuu mätikastike. 1. Leikkaa leipäviipaleista kuoret pois. Mittaa kalamurekkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi massaksi Kotiliesi.fi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.